מתכונים מ-AEG

עולם חדש של טעמים

השיגו מצוינות בכל שלב בתהליך הבישול

סלמון קראסט פיסטוק

נתח סלמון שלם בתנור במרינדה נפלאה עם קראסט של עשבי תיבול ופיסטוקים מנה חגיגית ומושלמת באפס מאמץ

עוגת שכבות וקרם פאדג׳ שוקולד

מתכון לעוגת שכבות וקרם פאדג׳ שוקולד של רונית טברון עוגת שוקולד שכבות מרשימה וקלה להכנה עם ציפוי פאדג' שוקולד הכי טעים שיש! בשיתוף

מרק עגבניות צלויות חורפי וטעים

מרק עגבניות קרמי, מעט פיקנטי, עם טעמים עמוקים של ירקות צלויים בתנור מוגש בסטייל לצד מקלות באגט שום קראנצ'יים שאי אפשר להפסיק לטבול בפנים עוד לא החלטנו אם אנחנו באיטליה או בספרד – מוזמנים להכריע בעצמכם  

מאפה מלוח מתוק עם גבינת ברי, תותים טריים ועלי מרווה הכי טעים והכי בסטייל!

מאפה מלוח מתוק עם גבינת ברי, תותים טריים ועלי מרווה הכי טעים והכי בסטייל! מאפה נפלא ומרשים עם טעמים מיוחדים  ולמרות זאת, מדובר במאפה קל להכנה באופן כמעט מביך  (אל דאגה, הסוד שלכם שמור איתנו, יש דברים שהאורחים לא חייבים לדעת…) המאפה הזה מושלם כנשנוש אלגנטי ליד הדרינק וגם יכול להשתלב כמנת פתיחה בארוחה

ארוחה בתבנית פילה דניס וירקות צלויים בזיגוג יין לבן ומרווה

ארוחה בתבנית פילה דניס וירקות צלויים בזיגוג יין לבן ומרווה תבנית מושלמת להגשה מהתנור ישירות לשולחן – טעים, בריא והכי בסטייל! 

סלט קפרזה אנטיפסטי – הסלט המושלם לאירוח בחודשי הקיץ

סלט קפרזה אנטיפסטי הסלט המושלם לאירוח בחודשי הקיץ   כך שדרגנו את סלט הקפרזה הקלאסי – שילבנו בין ירקות בתנור לצד ירקות רעננים  והתוצאה – סלט מדהים שאי אפשר להפסיק לאכול!

עוגת גבינה אפויה מקושטת בדובדבנים מתכון קלאסי ומנצח

עוגת גבינה אפויה מקושטת בדובדבנים- מתכון קלאסי ומנצח מדובר בעוגת גבינה מופלאה, עם מרקם אוורירי וקליל שאוכלים (כמעט) בלי רגשות אשם תוכלו להחליט להגיש אותה לבנה וצחורה ללא תוספות או לקשט אותה בהמון דובדבנים טריים ורוטב דובדבנים – פטנט שמכינים במרכיב אחד בלבד!  

גראטן בטטה ותפוחי אדמה – תוספת מרשימה ופשוטה להכנה

גראטן בטטה ותפוחי אדמה תוספת מרשימה ופשוטה להכנה   עשר דקות עבודה ולתנור תוספת טעימה וסופר מרשימה שתשתלב נפלא בארוחת החג/בכל ארוחה והשוס – אפשר להכין אותה מראש ורק לחמם קלות לפני הגשה  פשוט להכנה טבעוני כשר לפסח – ללא גלוטן

תבשיל בשר עם ירקות שורש, ערמונים ופירות יבשים, ברוטב מתקתק

מנה מושלמת במינימום מאמץ-   תבשיל בשר עם ירקות שורש, ערמונים ופירות יבשים, ברוטב מתקתק  

חנוכה של אפיה לביבות מעולות בשני צבעים

חנוכה של אפיה לביבות מעולות בשני צבעים בלי טיגונים ובלי לכלוכלים – והטוויסט? הוא כבר בפנים! לביבות כתומות של גזר עם טוויסט של ג'ינג'ר וקארי לביבות ירוקות של זוקיני עם טוויסט של פסטו ופלפל חריף  והכיף הוא שהבסיס הוא אותו בסיס, ככה שמכינים את שני הסוגים יחד (בפעם אחת ובלי מאמץ) והתוצאה – מגש לביבות בשני […]

עוגת תפוחים ותבלינים לערב חג ולכל שנה – AEG Israel – א.א.ג

עוגת תפוחים ותבלינים מדהימה ורכה – לערב החג ולכל השנה   העוגה נפלאה בדיוק כמו שהיא ללא כל תוספת והיא חגיגית במיוחד בתוספת קרם וזילוף של דבש  ואם אתם בוחרים בצורת הגשה ממש משודרגת, מוזמנים להוסיף גם שברי קרמל ושקדים מהירים שירשימו את האורחים.  כך או כך, אתם לגמרי רוצים להכין אותה בתנור AEG המושלם […]

עוגת תפוחים דבש ושמן זית

בשיתוף מגזין "השולחן" עוגת תפוחים דבש ושמן זית של שף אודי ברקן עוגה נימוחה עם ניחוח ממכר וטעם עוד יותר ממכר שיוצר השילוב המושלם של תפוחים תפוזים ותבלינים. אם אתם מתכוונים לארח כדאי שתאפו אותו בתנור הרב תכליתי הפירוליטיSTEAMBAKE מסדרת FRAME של AEG בגלל תא האפייה הענק שלו שמאפשר אפייה של כמה עוגות ביחד, תוכנית […]

פילה דג בציפוי פריך עם סלסה פיקנטית

בשיתוף מגזין "השולחן" פילה דג בציפוי פריך עם סלסה פיקנטית של שף אודי ברקן   איך מבשלים דג עסיסי ורך עם ציפוי פריך שלא פוגם בעסיסיות שלו? בקלות, בתוכנית המיועדת לבישול דגים, אחת מלא פחות מתשעים ושבע תוכניות אוטומטיות שיש בתנור הפירוליטי HORIZON של AEG.  (וזה עוד לפני שהוספנו לו סלסה מיוחדת) התנור הרב תכליתי […]

קציצות בקר על תבשיל בצלים, יין לבן ושעועית לבנה

בשיתוף מגזין "השולחן" קציצות בקר על תבשיל בצלים, יין לבן ושעועית לבנה של שף אודי ברקן מי יכול להגיד לא לסיר מלא בקציצות רכות שמתבשלות בתוך רוטב של בצל שעועית ויין לבן? בטח שלא אנחנו! המתכון, שמכיל מגוון בצלים ביחד עם השעועית והיין שמתבשלים לאורך זמן מבטיחים טעם ממכר של מנה שלא תרצו להפסיק להכין, […]

קדרת חומוס כרובית וטופו בקארי עגבניות

בשיתוף מגזין "השולחן" קדרה של חומוס, כרובית וטופו בקארי עגבניות (עם או בלי שמנת חמוצה) של שף אודי ברקן תדמיינו שאתם מכינים את המנה המושלמת לארוחת הערב וכולם מלקקים את השפתיים ומבקשים עוד ותוך כדי שאתם מתמוגגים- הן מהמנה והן מהמחמאות של האורחים אתם משתפים אותם שהכנתם את המנה במיקרוגל- לא פחות ולא יותר! ככה […]

סלט חיטה-כרוב סגול צלוי וענבים

בשיתוף מגזין "השולחן" סלט חיטה, כרוב סגול צלוי וענבים של שף אודי ברקן סלטים זה כבר מזמן לא לחתוך ירקות לערבב לתבל ולהגיש. יש סלטים, כמו הסלט הזה, ששווה להשקיע בהם ולצלות את הכרוב בתנור. ממש כך! טכניקת האפייה שמתאפשרת בתנור הרב תכליתי SteamBake מסדרת Frame מאפשרת גם תוכנית של טורבו אקטיבי וגם הוספת אדים […]

סטייק של דלעת ברוטב של מיסו

בשיתוף מגזין "השולחן" מנה ראשונה – סטייק של דלעת ברוטב של מיסו של שף אודי ברקן המנה אולי נשמעת לכם מנה עיקרית אבל היא מנה ראשונה, והיא גם טבעונית וגם צבעונית שתגרום לכם להזיל ריר עוד בשלב הבישול וגם אסייתית. וגם טעימה בטירוף. ואת כל הטוב הזה מכינים במחבת על גבי כיריים אינדוקציה המתקדמות בעולם […]

סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה

מתכון נהדר סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה

סלמון מאודה על סלט מנגו ומלפפונים

בשיתוף מגזין "השולחן" מתכון טעים במיוחד של סלמון מאודה על סלט מנגו ומלפפונים של שף אודי ברקן כל מי שמבלה במטבח להכנת הארוחות המשפחתיות – יודע שיש חשיבות עליונה למוצרי החשמל שבמטבח בשביל שהכנת המתכונים תצא מושלמת! במתכון זה יש לנו צורך בתנור בעל טכנולוגיה פורצת דרך לשימור מקסימלי של כל הטעמים והערכים התזונתיים של […]

רוסטביף ברוטב רימונים וחרדל

מתכון עסיסי ומרשים לארוחת החג

The secret to great taste

Now You’re Cooking