מרכיבים (לתבנית עגולה קוטר 24)
לבלילה
חמאה רכה – 100 גרם
סוכר – חצי כוס
ביצים (גודל L) – 3
יוגורט טבעי – גביע של 200 מ"ל (לגרסת פרווה אפשר להמיר במעדן סויה)
רסק תפוחי עץ – גביע קטן (כ-40 גרם)
מלח – רבע כפית
גרידת לימון – מלימון שלם
מיץ לימון – כף
קמח תופח – כוס וחצי
סודה לשתיה – חצי כפית
קינמון טחון – כפית
אפשרות:
הל טחון, ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט – כחצי כפית מכל אחד
לשכבת התפוחים
תפוח ירוק (גרנד סמית) – 3 קלופים, מגולענים, וחתוכים לפרוסות דקיקות
דבש – 2 כפות
מיץ לימן – כף
קינמון טחון – כפית גדושה
רום/וויסקי – רבע כוס (אפשר להחליף בליקר או סיידר תפוחים)
לפיזור מעל (לפני שמכניסים לאפיה)
סוכר חום – 2 כפות