איך מכינים את המתכון?
בשלב הראשון:
נכין את הכרוב. פה נכנסת לפעולה פונקציית ה steambake של התנור- שמאפשרת לנו להפעיל את התנור על 200 מעלות במצב טורבו אקטיבי- בתוספת אדים.
מערבבים את הכרוב עם כל החומרים האחרים ומבשלים בתנור כחצי שעה עד שהכרוב משחים מעט ומתרכך מעט.
בשלב השני:
נכין את החיטה. את החיטה מכסים במים ומבשלים עד להתרככות- כחצי שעה. לאחר מכן מסננים.
בשלב השלישי:
נכין את הרוטב. קל ופשוט- לטחון את כל חומרי הרוטב בבלנדר.
בואו נרכיב את המנה:
מערבבים את הכרוב והחיטה יחדיו, מוסיפים בעדינות את הרוטב ומגישים.
בזמן שמתמוגגים בשילוב הטעמים המוצלח במיוחד ומהעובדה הדי מפתיעה שבאמת ובתמים בישלנו סלט ולא רק זרקנו חומרים לקערה וערבבנו, אפשר להשתמש בעוד פונקציה נהדרת של התנור והיא שתי תוכניות אפשריות לניקוי עצמי לאחר בישול (ניקוי פירוליטי). שלמות! (גם הסלט וגם הניקוי העצמי של התנור!)