סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תות קלות להכנה של רונית תברון

 

הסופגניה הכי טעימה שיש! מתכון פשוט וקל להכנה של רונית תברון לסופגניות קלאסיות במילוי ריבת תות. הכי פשוט והכי טעים!

מצרכים

לבצק:

 600 גרם קמח
 260 גרם חלב פושר
 2 ביצים בינוניות
 1 כף שמרים
 8 גר מלח
 1 כפית תמצית וניל
 שמן קנולה לטיגון
 40 גרם סוכר
 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
 

 

למילוי:

 ריבת תות

לציפוי:

אבקת סוכר

אופן הכנה:

1. בקערת מיקסר לערבב את השמרים, החלב הפושר והסוכר עד להתחלת תסיסה.
2. להוסיף את יתר החומרים וללוש כ 10 דקות
3. ליצור כדור מהבצק, להניחו בקערה משומנת.
4. להתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח.
5. לאחר ההתפחה, לחלק את הבצק ל 20 חלקים שווים
6. לכדרר ל 20 כדורים אחידים.
7. לקחת 2 ניירות אפיה ולגזור כל נייר ל 10 מרובעים שווים כך שיתקלבו 20 מרובעי נייר.
8. להניח כל כדור בצק על גבי המרובע, לאפשר לכל כדור להכפיל את נפחו.
 
9. למלא סיר עמוק בשמן ולחמם.
10. כשהשמן חם, להכניס את הסופגניות בתפוחות עם הנייר (כדי לשמור על הצורה) לשמן החחים בדבוקות זהירות רבה.
11. כשהסופגניה מתחילה להשחים, להוציא בעזרת מלקחיים את מרובעי הנייר, להפוך את הסופגניות על צידן השני, להוציא מהשמן כשהן מקבלות גוון חום ענברי.
12. להניח על הנייר סופג.
13. לזלף לסופגניה ריבת תות עם שק זילוף וצנתר מתאים.
14. לפזר אבקת סוכר מעל.
15. חג שמח ובתאבון!