6) להוסיף כוס מים, להמשיך בבישול עד לספיגת הנוזלים. לקצוץ ככוס את פנים התפוחים ששמרנו לחתיכות קטנות, להוסיף לתערובת האורז (משאר תוך התפוחים ניתן להכין עוגה) לערבב תוך כדי בישול.
7) להוסיף עוד 1/2 כוס מים, לבשל עד לספיגת הנוזלים.
8) להסיר מהאש. לצנן.לסדר את התפוחים המרוקנים בתבנית, למלא את התפוחים במלית האורז והבשר. לכסות את התפוחים בחלק העליון ששמרנו בצד כמכסה.
9) לערבב את כל המרכיבים של הנוזלים ולהוסיף את הנוזלים לתבנית.
10) לעטוף בנייר אפייה, לכסות את התבנית בנייר כסף לסגור היטב.
11) לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כשעה ועשרים דקות
12) להוציא מהתנור להגיש עם שמיר קצוץ ומעט גרגירי רימון