תבשיל בשר עם ירקות שורש, ערמונים
ופירות יבשים, ברוטב מתקתק
מנה מושלמת במינימום מאמץ
אם חיפשתם מנה עיקרית משביעה, טעימה ומרשימה, כזו שתוכלו להכין בקלות ובמהירות- להכניס לתנור שיעשה קסמים…
ואז לפתוח את התנור, לשלוף את הסיר ורק – להניח אותו במרכז השולחן ולשמוע את כולם אומרים – "וואו!"
המתכון הזה הוא ב ד י ו ק בשבילכם!
1-1.2 קילו בשר אונטריב חתוך לקוביות גדולות
2 בצל סגול קלוף קצוץ
1 בצל לבן קלוף קצוץ
1 כרישה פרוסה לעיגולים
4 גזרים קלופים חתוכים למקלות
4 שיני שום קלופות שלמות
2 חבילות ערמונים בוואקום
1 תפוז בקליפתו
2 ענפי רוזמרין טרי
אפשרות – פירות יבשים (חופן משמשים מיובשים ו2-3 תמרים קצוצים גס)
1/2 כוס יין אדום
רבע כוס חומץ בלסמי
חצי כוס מים
4 כפות סילאן
1 כף סויה
4 כפות שמן זית
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
*טיפ AEG – לוחצים על כפתור הטמפרטורה לחיצה ארוכה לחימום מהיר
אין טעים כזה – בהבטחה!
*טיפ AEG – באירוח ניתן להכין את התבשיל מראש (ביום האירוח עצמו) ולפני הגשה רק להכניס אותו לחימום (עד 150 מעלות) כשהוא מכוסה כך שלא יתייבש.
אחסון – את מה שנשאר (אם נשאר) ניתן לשמור בכלי סגור במקרר עד 4 ימים ולחמם לפני הגשה
את המתכון והצילומים יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStyle