למילוי:
1. לקלף את הבטטות.
2. לחתוך 1.5 בטטות סגולות לעיגולים דקים ואחידים, את החצי הנותר לחתוך לקוביות קטנות.
3. לחתוך 1.5 בטטות כתומות לעיגולים דקים ואחידים, את החצי הנותר לחתוך לקוביות קטנות.
4. לאדות את קוביות הבטטות בסלסלת אידוי עד להתרככותן. ( או לבשל בסיר עם מים רותחים עד לריכוך. לסנן את המים היטב)
5. בקערה עמוקה: לערבב לתערובת אחידה: שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, רוקפור, ביצים, קמח, 70 גרם גבינת פרמזן. בצל ירוק , כרישה , בצל סגול ק, עלי בזיליקום וקוביות הבטטות. לתבל באגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6. ליצוק את התערובת לתבנית. לסדר מעל עיגולי בטטות (ליצור טבעת כתומה, טבעת סגולה לסירוגין עד לכיסוי מלא של החלק העליון של הקיש
7. למרוח את הבטטות בחמאה מומסת.
8. לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כשעה אן עד שהמאפה מיוצב. במידה והציפוי מתחיל להשחים, ניתן לכסות בנייר כסף ולהמשיך באפיה. להוציא מהתנור.להגיש חם.