4) בסיר בינוני על להבה נמוכה לאחד חמאה, שמנת, סוכר, מלח, מחית וניל ודבש עד להמסה מלאה וקבלת תערובת אחידה. להוסיף את השקדים הפרוסים לערבב בעדינות.
5) לאחר שהבצק מכפיל את נפחו, לשחרר אוויר. על משטח מקומח לרדד את הבצק לצורת דיסק, להכניס לתבנית משומנת בחמאה.
6) לצפות את הבצק בציפוי שקדים כף אחר כף עד לקבלת שכבה אחידה.להתפיח כ 10 דקות.לכסות את תחתית התבנית ב 2 שכבות של נייר כסף.
7) לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דקות עד או עד שהמאפה והשקדים קיבלו גוון שחום זהוב.
8) להוציא מהתבנית. לצנן על רשת.