טיפ AEG – מפעילים טיימר לזמן האפיה הדרוש. עם סיום האפיה ישמע צפצוף
7. כשהעוגה מוכנה, מכבים את התנור אך לא מוציאים אותה מהתנור. משאירים את העוגה בתוך התנור הכבוי למשך כחצי שעה (זה מצנן אותה באופן איטי מאוד ומונע ממנה ליפול במהירות)
8. כעבור כ-10 דקות שהעוגה בתוך התנור הכבוי, פותחים את התנור מושכים את הרשת בזהירות (יש להיעזר בכפפת) ועוברים בזהירות עם סכין מעוגלת וגמישה בין העוגה לשולי הנייר כדי להפריד את העוגה מהנייר
טיפ 3 לעוגת גבינה מושלמת – בתום האפיה משאירים את העוגה עוד כחצי שעה בתנור סגור (לצינון איטי מאוד ומניעת צניחה מהירה של העוגה)