בשיתוף מגזין "השולחן"
מתכון טעים במיוחד של סלמון מאודה על סלט מנגו ומלפפונים של שף אודי ברקן
כל מי שמבלה במטבח להכנת הארוחות המשפחתיות – יודע שיש חשיבות עליונה למוצרי החשמל שבמטבח בשביל שהכנת המתכונים תצא מושלמת!
במתכון זה יש לנו צורך בתנור בעל טכנולוגיה פורצת דרך לשימור מקסימלי של כל הטעמים והערכים התזונתיים של המתכונים שנכין בעזרתו. תנור מדגם BSK289233M משולב אדים וטכנולוגיית ( Sous-Vide סו-וויד) וחיישן Food Probe שבודק את הטמפרטורה המדויקת לקבלת תוצאות מצוינות.
כמובן שלאחר הכנת המתכון, תוכלו להפעיל את האפשרות של ניקוי עצמי בקיטור של התנור ויחסוך לכם הרבה זמן עבודה (לעוד תנורי אפייה לחצו כאן).