בשיתוף מגזין "השולחן"
מתכון נהדר סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה של שף אודי ברקן
כל מי שמבשל יודע שלא פחות מחומרי הגלם- ישנה חשיבות גדולה מאוד לכלי הבישול וכמובן לתנור ולכיריים שמשתמשים בהם. שיטת הבישול שבוחרים למתכון מסוים יכולה לעשות הבדל של עולם ומלואו בזמן ובאיכות הבישול ולכן חשוב לבחור נכון!
את המתכון הבא מומלץ לבשל על כיריים אינדוקציה של חברת AEG מדגם IAE84850FB. אם כבר שאלתם… -כיריים שמאפשרות בישול באופן הכי מדויק שאפשר- כולל תזמון הבישול ודיוק הלהבה. העובדה שהן גם מעוצבות בצורה כל יפה ואלגנטית הוא פלוס לצילום מהמם של המנה שהכנתם 😊