מרק עגבניות קרמי, מעט פיקנטי, עם טעמים עמוקים של ירקות צלויים בתנור מוגש בסטייל לצד מקלות באגט שום קראנצ'יים שאי אפשר להפסיק לטבול בפנים
עוד לא החלטנו אם אנחנו באיטליה או בספרד – מוזמנים להכריע בעצמכם
טיפ AEG – לוחצים לחיצה ארוכה על כפתור הטמפרטורה כדי להפעיל את תוכנית החימום המהיר.
עם הגעת התנור לטמפרטורה הרצויה, ישמע צפצוף
טיפ AEG – לוחצים על כפתור השעון ומכוונים טיימר ל-35 דקות. בתום הזמן ישמע צפצוף שיזכיר לכם להוציא את התבנית מהתנור (או להחליט שאתם רוצים 5 דקות נוספות, בהתאם למצב הירקות)
5. מפעילים שוב את התנור על 200 בטורבו (שיחכה לנו חם)
6. מוציאים ומעבירים לתוך סיר כולל כל הנוזלים. את הפלפל החריף מקלפים לפני ומוציאים גרעינים. את ראשי השום – ראש אחד מוחצים החוצה את תכולת השיניים מהקליפה ומוסיפים לסיר. את ראש השום השני שומרים בצד.
7. מוסיפים לסיר גם את כל הנוזלים שהצטברו בתבנית. מוסיפים מלח, פלפל, שמן זית ואת הארטישוק, סוגרים את הסיר ומביאים לרתיחה.
טיפ AEG – מפעילים שוב את הטיימר על-ידי לחיצה על כפתור השעון ומכוונים ל-10 דקות
*מומלץ (מאוד) לטבול את הבאגט במרק לפני כל ביס – זה ביס גן עדן!
בתיאבון!
את התוכן, המתכון, הצילומים והסטיילינג יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStyle