להרכבה:
1. על משטח מקומח לרדד את הבצק למלבן בגודל של כ 30×40 ס״מ
2. למרוח את חמאת השום על הבצק
3. לפזר מעל את גבינת המוצרלה והפרמזן
4. עם רולר פיצה לחתוך את הבצק לריבועים.
5. לשמן תבנית מלבנית.
6. להניח מעל רצועת נייר אפיה
7. להניח מספר ריבועי הבצק אחד על גבי השני, להניח בתבנית.
8. להבריש את ריבועי הבצק בחלמון ביצה מהול בכפית מים
9. להתפיח עד להכפלת נפח.
10. לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 40 – 35 דקות או עד שהמאפה שחום זהוב
11. להוציא מהתבנית להגיש פושר