1). שוטפים את הכרובית היטב.
2). ממלאים סיר גדול במים עד למחצית הנפח עם כף מלח גס. מרתיחים.
3). מבשלים את הכרובית במשך 5-7 דקות על צד אחד, הופכים וממשיכים לבשל כ 5-7 דקות נוספות.
4). מחממים תנור ל 220 מעלות – תכנית צלייה.
5). מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה, מכניסים את הכרובית לתבנית, מורחים את הכרובית בחומרי הרוטב מכל הצדדים. מפזרים מעל כף אבקת שקדים נוספת.
6). מסדרים מסביב לכרובית עגבניות שרי וראשי שום חצויים.
7). אופים כ -15 10 דקות בחום של 220 מעלות עד שהכרובית שחומה – זהובה. מנמיכים טמפרטורה ל 200 מעלות. ממשיכים לאפות כ 30 דקות נוספות. והכרובית משחימה מכל הצדדים.