5) בזמן שהדלעת נאפית בתנור, מכינים את האורז.
6) בסיר עמוק,לחמם שמן, להזהיב את הבצל, להוסיף גזר ואורז .לערבב.
7) נוסיף את גרעיני חמניות, דלעת, שקדים וצנוברים.לערבב. להוסיף צימוקים וחמוציות ואת עשבי התיבול. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
8) להוסיף 2 כוסות מים רותחים. לערבב. להביא לרתיחה. להנמיך להבה, לבשל כ -20 15 דקות.
9) למלא את חלל הדלעת באורז.לכסות עם החלק העליון של הדלעת להכניס לתנור מחומם ל 200 מעלות כ 10 דקות.
10) להעביר לצלחת הגשה. לקשט עם רימונים ומעט עשבי תיבול.