9) להוסיף לשאר הסלק את תפוחי האדמה לערבב לתערובת אחידה.
10) לחרוץ את הדגים באלכסון משני הצדדים. לשמן במעט שמן זית. למלא כל דג ב 3 כפות מתערובת הסלק ששמרנו בצד. לסדר מעל פרוסות עגבניה ופרוסות ליים/ לימון. לחזור על הפעולה עם הדג השני. לפרוס על תבנית התנור נייר אפייה. לשטח את הירקות למשטח אחיד להניח את הדגים מעל .
11) לפרוס את העגבניה האחרונה לפזר פרוסות עגבניה מעל. לירקות
12) לחצות את ראשי השום לשניים להניח בתבנית. לפזר פטרוזיליה
13) לזלף מעט שמן זית. להמליח ולפלפל לפי הטעם
14) לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהדג אפוי ומתחיל להזהיב.
15) לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה,
16) להגיש עם ליים או לימון.